ΚυφοπλαστικήΟι υπηρεσίες μας

Κυφοπλαστική

Η κυφοπλαστική είναι πλέον η πιο διαδεδομένη τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση οστεοπορωτικών καταγμάτων της σπονδυλικής στήλης.

Η τεχνική γίνεται με τον ασθενή ξυπνητό και την χρήση τοπικής αναισθησίας.

Ο εξειδκευμένος στην χειρουργική της σπονδυλικής στήλης Ορθοπαιδικός Χειρουργός τοποθετεί με την βοήθεια του ακτινοσκοπικού μηχανήματος στο χειρουργείο, τα εξειδικευμένα εργαλεία της κυφοπλαστικής, για του δέρματος. (διαδερμική προσπέλαση).

Ο ασθενής δεν αισθάνεται πόνο κατά την διάρκεια του χειρουργείου παρά μόνο ότι ο χειρουργός «κάτι κάνει στην πλάτη του».

Με την τεχνική αυτή ανυψώνεται ο «σπασμένος » σπόνδυλος και ενισχύεται με την έγγυση βιολογικού τσιμέντου μέσα σε αυτόν.

Σε λίγες ώρες ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του, χωρίς πόνο πλέον, και με δύο πολύ μικρές τομές (λιγότερο από ένα εκατοστό η κάθεμία) στην πλάτη του.

Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για κυφοπλαστική;

Εάν σας έχουν προτείνει κυφοπλαστική ή πιστεύτε ότι χρείαζεστε κυφοπλαστική, μπορείτε να προγραμματίστε ένα ραντεβού στο Ιατρείο μας  για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κυφοπλαστική και να μάθετε αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για αυτό το είδος χειρουργικής επέμβασης.